Home

Det är vår i New York… Uteserveringarnas och takterassernas tid och det är ett myllrande folkliv kring TigerLily som jobbar i modebranschen. Jag har aldrig varit i New York men Brooklyn Bridge, Williamsburg och Central Park är magiska namn jag hoppas få uppleva även i verkligheten och inte bara i TigerLily – tidig vårblomning av Iren Rinmad.

När jag var yngre läste jag ofta böcker och såg filmer som handlade om mode och reklam och jag slukade glamorösa månadsmagasin. Min dröm skulle absolut vara att leva som TigerLily, mitt i smeten, på höga klackar och en latte i handen på dagen och ett champagneglas på natten. Jag har sett varenda avsnitt av Sex & The City flera gånger om och TigerLily är något av 2010-talets Carrie, eller tänk ”Djävulen bär Prada” fast utan Häx-Anna Wintour 💃💅🏻🍸🍾🥂. Skillnaden är dock att hon en dag vaknar och bestämmer sig för att hitta tillbaka till det hon ÄR, sitt genuina jag och inte det påklistrade, och behöver skala bort en hel del av sin livsstil. Bort med stress och mobiler som ringer oavbrutet, bort med alkohol och cigaretter, bort med meningslösa jobb och människor som inte är på riktigt och på med sneakers, t-shirt, glädje i naturen, yoga och människor och platser som berör. Där är TigerLily en riktig inspiration! ✨ Tack Iren Rinmad för recensionsexemplar 🙏💖

Iden till boken är fantastisk men den känns inte riktigt färdig, språket hade kunnat granskas ett par varv till och jag hade velat ha mer djup i karaktärerna. Jag får inte riktigt ihop vem TigerLily egentligen är. Omslaget är underbart och jag lovar mig själv återigen att jag ska börja med yoga 🧘‍♀️✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s