Home

arvet

Nu minns jag. Jag har ju visst läst Jojo Moyes tidigare! Intressant att läsa om samma bok och inte ha en susning om hur den slutar… Jag vet inte om det säger mest om mig eller mest om boken 😉 . Arvet efter dig är i alla fall fortsättningen på Livet efter dig som jag läste häromdagen. Skulle inte förvåna mig om det kommer en tredje del. Och en fjärde. Den innehåller alla komponenter för att sälja bra 🙂 .

Louisa Clark sörjer sin döda ”pojkvän” Will och träffar ny ”pojkvän”. Wills okända tonårsdotter dyker upp med alla dess problem. Louisa fortsätter att vara den goda ängeln som ska rädda allt och alla. Det är så fint liksom.

Jag passade på att läsa när jag hade feber några dagar – det gick utmärkt. Det här är avkopplingslitteratur i sin bästa form. Rekommenderas  när valet står mellan ”Bridget Jones 2” och läsa. Frågan är – kommer du minnas vad den handlar om, säg 2 månader senare..? 🙂

4 tankar om “Arvet efter dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s