Home


Fyllde ungefär en resväska med böcker till alla i familjen, fick packa ur en sådär åtta stycken eftersom bonusdottern vägrade att följa med i sista sekunden (lång historia 😢) och som vanligt blir det väl så att jag inte orkar ta hem alla till Sverige, men vad gör det jag kan läsa om dem en annan gång eller så blir någon gäst glatt överaskad…

Det jag ser mest fram emot att läsa är sista delen av Elena Ferrantes Neapelsvit och en bok om en resa till Indien. Pamuks Istanbul känns passande när jag ändå är i Turkiet och dessutom ska en sväng dit också, men han är utmanande och varje försök har hittills slutat med förlust, 1-0 till Pamuk. Men skam den som ger sig! 😉 

Francoise Sagans Bonjour Tristesse har jag alltid velat läsa och jag hoppas att även jag ska se storheten i denna. Titeln är ju lite deprimerande, men fri tolkning kanske kan vara ”godmorgon vemod” eller ”hej nostalgi” 🙂 

Vad är en semester utan en bok i hängmattan eller under parasollet..? Och tio som väntar i sovrummet?!?  (I den här turkiska hålan, jag menar badorten, har jag inte sett en bok på engelska de senaste tre åren… Projekt lära sig turkiska eller nåt?! 🙂 )

4 tankar om “Semesterläsning  

 1. Hahahaha, tur att det inte är jag som har en ny familj. Då hade min smiley sett annorlunda ut om en unge inte velat följa med 😀

  • Det där med barns valmöjligheter ser uppenbarligen väldigt olika hos olika föräldrar, och som ny familj påverkar exen ens vardag, mycket mer än vad man vill!! Men jag är ledsen för sayits skull, fast också ganska 😡
   😀

   • För hans skull är det säkert trist, det visar ju på att han är en bra pappa 🙂
    Men det är svårt med nya familjer och nya vanor. Hon är väl f.ö så liten att man tar henne över axeln? Inte är hon väl 18 ännu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s