Home

Sally-Field-Interview-2016-2

Detta är filmen du ska se om du känner dig det minsta nere eller vill ha dig ett riktigt gott skratt (den var faktiskt i kategorin ”Lätta upp stämningen” på Viaplay 🙂 ) och speciellt om du är kvinna och har uppnått en viss ålder, fast även mannen skrattade gott ibland.

Doris är heeeelt galen och ett riktigt original!! Hon bor i sin bortgångna mammas lägenhet, båda var/är de samlare, och Doris bror med fru insisterar på att hon behöver psykologhjälp för att få bukt med beteendet (och väck med sakerna så huset kan säljas och de kan få ut sina pengar?!).

Doris är dock fullt upptagen med en crush på jobbet, en ny snygging i 25-årsåldern har börjat (Max Greenfield är riktigt snygg!!) och hon gör allt för att få hans uppmärksamhet, efter att ha misstolkat en komplimang i en hiss som en invit. Till sin hjälp har hon väninnans 13-åriga dotter som entusiastiskt ledsagar henne in på sociala medier och naturligtvis blir det bara så feeel ;)).

Det är befriande att se en äldre kvinna helt strunta i vad andra tycker och tänker och göra sin grej, men också så pinsamt att jag är tacksam att det är film och inte verklighet! 🙂

2 tankar om “My name is Doris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s