Home

Livet är väldigt intensivt just nu. Det snurrar och det snurrar och jag känner att jag lever. Det fylls av människor och intryck och jag har tusen idéer om allt och ingenting. Jobbet flyter ihop med vardagen och jag försöker hinna med allt och lite till. Jag försöker komma underfund om det är värt att arbeta så mycket eller om det var bättre som det var förut, då gick jag hem när jag var klar och ägnade resten av dagen åt… ”mig själv” tänkte jag skriva, men jag ägnar fortfarande min tid åt mig själv, bara det att jobbet känns så mycket roligare och mer som jag själv än tidigare och jag funderar ofta på vad jag skulle kunna göra bättre och på människorna och historierna jag möter. Varje dag är det nya möten och nya tankar, som får mig att sväva som en ballong på väg mot nya insikter. Jag kan inbilla mig att jag vet vart jag kommer att landa, men det är en illusion; det går bara att stiga eller att sjunka, lyfta eller landa. Det blir vad det blir.

Just nu saknar jag lästiden och skrivtiden i min vardag och jag vägrar bli en sån som bara läser på semestern, som säger ” jag har aldrig tid att läsa”. Bara för att gick jag och köpte fyra nya pocketböcker och lånade om några böcker på biblioteket – högen tittar uppfordrande på mig och jag längtar efter att skriva, inte bara här, utan på riktigt. Ge mig tid att hitta orden igen.

böcker hög

3 tankar om “Ge mig tid

  1. Jag får väl helt enkelt fundera på varför det inte blir av, varför jag inte tar mig tiden… Såg en skum science fiction-film häromdagen det var framtiden o annan planet typ o dom pratade om människorna på jorden ”vars största tillgång är tiden, fast dom inte inser det själva” 🙂 vi börjar ikväll/imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s