Home

lena a

Kryssar i tunneln mellan T-centralen och Centralstationen mellan ett tjugotal Sofia-säljande personer och får av en slump syn på Lena Anderssons ansikte på Situation Stockholm och för en gångs skull har jag kontanter på mig. Jag har ännu inte öppnat plasten – det ska bli min present till mig själv efter att jag skrivit klart det här.

Jag fascineras över hur man kan välja att posera på framsidan av ett magasin utan smink i motorcykelmössa. Och då är jag återigen tillbaka i varför en kvinnas klädval överhuvudtaget spelar någon roll. Hennes bruna kavaj och fotriktiga skor var i alla fall något jag och väninnorna diskuterade på författarkvällen i Uppsala.

Jag har pratat om det tidigare; att jag vill vara med i en bokcirkel, och nu har det hänt! 🙂 Plötsligt föreslog en av mina gamla kollegor när vi sågs sist på restaurang att vi borde diskutera böcker över ett glas vin nästa gång. Datum och plats är redan bestämt och vi är fyra-fem stycken stjärnladies i åldrarna min egen till närmare pension. Hon som var med på författarkvällen ville dock absolut inte vara med; ”bokcirklar är för kärringar” och det var ju lite lustigt eftersom hon, jag och Maria ägnade en hel kväll åt att diskutera Ester Nilssons bravader. Men vi får väl se; hon kanske ångrar sig…

Jag ser i alla fall väldigt mycket fram emot kommande samtal och jag undrar vilken bok värdinnan väljer.

2 tankar om “Önskningar som går i uppfyllelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s