Home

lena a

Det där med att läsa och sen fundera för sig själv och sen komma fram till något, och som oemotsagt delas här i egots egoforum – bloggen – är ofta något av en envägskommunikation… Om du inte har väldigt många alerta läsare förstås… Det blir alltid mycket bättre när man diskuterar saker och ting med andra och det får nog bli ett av 2015:s mål… Sa ju redan förra året att jag ville starta en bokcirkel, alla tanterna på jobbet verkar vara med i en och min mamma också! En före detta kollega är till och med med i samma som min mamma, på bibblan här i Sköndal. Kunde ju vara mer aktiv i andras bloggar också (därav det lama flödet i min egen hehe), det måste jag försöka bli nästa år.

Är dock väldigt nöjd med att jag av en slump råkade se att det var författarkväll på biblioteket i Uppsala och dessutom med Lena Andersson, en av Sveriges bästa författare! Och att jag tog mig i kragen och faktiskt gick och köpte biljetter till mig och ett par väninnor! Är ju så himla bra på att bara tänka och aldrig komma mig för! Så nu ser jag fram emot våra diskussioner kring Ester Nilssons val av man och syn på kärleken. Tänker också fundera ut några frågor och försöka att ställa dem till författaren själv.

Fick en tanke i förmiddags; har Ester Nilsson en manlig motsvarighet? Skulle Utan personligt ansvar fungera med en manlig huvudkaraktär som trånar efter en gift kvinna..?

8 tankar om “En manlig Ester Nilsson?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s