Home

Att läsa bloggar är lite som att läsa självhjälpsböcker som uppdateras och som man sjv kan interagera i…:) tackar oxå min skitstövel till ex för allt fantastiskt som jag åstadkommer i mitt liv, ett wake up call som hette duga 🙂 men jag undrar som Maria; var är männens historier?

Absolut ointressant

Vad händer med män som lämnat destruktiva relationer?

Tänkte på det idag att jag ofta hör berättelser från kvinnor som lämnat dåliga relationer och upptäckt nya goda sidor hos sig själv, som åstadkommit stordåd, som utvecklats och blivit ”nya” människor och ser den avslutade relationen som början till ett nytt bättre liv.

Men männen då? Jag antar att det finns män som lämnat relationer som tärt på dem, vad gör dom?

Jag känner inga såna män så jag vet inte. Kanske tänker inte män på det? Kanske berättar dom inte? Kanske blir det ingen skillnad?

Sånt där gör mig nyfiken

Själv kan jag tacka exet jag var med till och från mellan 2008 till 2011 att jag är den jag är idag för det enda jag visste när det tog slut var att även jag var tvungen att göra en stor förändring vad gäller mig själv. Uppbrottet var kofoten som…

View original post 43 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s