Home

Bild

Vilken absurd idé! Att skriva en bok om snus!! Det är bara i Sverige detta kan hända och jag undrar om den säljer bra; antagligen inte eftersom jag hittar den i bokrummet i tvättstugan. ”Glamorösa” Katrin Zytomierska marknadsför sig själv på franska Rivieran i en fotobok – Snusboken – där hon på varje foto har en snusdosa i handen eller i närheten. Det ges tips om vilka hotell som gäller och vilken pool man helst syns vid. Med en snusdosa som accessoar. Hmm… vilken filmstjärnekänsla… Bingo Rimér bakom kameran?

blogg 19  blogg 20  blogg 21

”Jag checkade in några dagar på Hotel Negresco i Nice – för att skriva en liten rivieraguide och njuta av sköna sommardagar, bra mat och gott snus” (s. 47) En snabba googling ger informationen 299 euro per rum och 30 euro för frukost.

blogg 18

Sedan blir det besök i snusfabriken och det finns även ett kapitel om snusets historia. Sju ”coola” tjejer som älskar snus berättar om sin passion.

Detta är boken om alla tjejers rätt att snusa! Jag blir bara äcklad. Ok, kan män kan väl kvinnor också, men helst skulle jag vilja slippa se eller känna lukten av snus överhuvudtaget.

Jag är helt övertygad om att Swedish Match har sponsrat boken. Jag kunde ha gått tillbaka till tvättstugan men nu ska jag ge den till väninnan som kommer att få sig ett gott garv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s